Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

Deurbroez’n: het gaat goed, maar we zijn er nog niet!

“Deurbroez’n: glasvezel komt eraan"

Dat is het motto van de campagne voor snelle verbindingen in het buitengebied van Emmen. En het is écht “deurbroez’n”! Het aantal aanmeldingen tot nu toe zit flink boven het gemiddelde van andere campagnes die GlasDraad tot nu toe in de rest van het land heeft gedaan. Maar we zijn er nog niet. Die 50% moet écht gehaald worden! We hebben er alle vertrouwen in. Vrijwel iedereen die we spreken is enthousiast.

Een glasvezelnetwerk is er, voor nu en voor later

Een glasvezelnetwerk is een compleet nieuw netwerk. Het is gebaseerd op de nieuwste technologie waardoor u direct, nu al uw huidige diensten kunt ontvangen. Met perfecte kwaliteit én hoge snelheid én capaciteit. Een glasvezelnetwerk is bovendien niet gevoelig voor omstandigheden van buitenaf en levert altijd stabiele diensten. Het glasvezelnetwerk is er natuurlijk helemaal voor de toekomst, maar dat is al over 2 of 3 jaar, als de nieuwe televisies komen en als we weer meer digitaal doen. Want we gaan steeds meer digitaal doen! En over 2 of 3 jaar zijn de huidige oplossingen alweer verouderd en zijn er nog lang geen nieuwe oplossingen voorhanden.

Voor een glasvezelnetwerk maakt dit allemaal niet uit. Er hoeft aan het netwerk niets meer aangepast te worden en er komt nooit meer een moment dat u een mindere of slechtere verbinding heeft. Met glasvezel krijgt u gewoon een enorm snelle verbinding met oneindige capaciteit die zeer stabiel is en een ongelooflijk hoge kwaliteit levert.

Is 4G geen oplossing voor de toekomst?

Er zijn mensen, die nog twijfelen. Ze horen dat de bestaande koperdraadverbinding in combinatie met een 4G-kastje ook hogere snelheid zou bieden. Eerlijk is eerlijk: de snelheid kan met zo’n oplossing wat omhoog, maar uiteindelijk onvoldoende. Deze oplossing blijft nog steeds storingsgevoelig en u blijft de verbinding delen met anderen. Voor de hele korte termijn is het een oplossing, maar het is niet te vergelijken met de verbinding over een glasvezelnetwerk.

Bij glasvezel krijgt u uw eigen draadjes. U deelt geen verbinding met anderen. De snelheid is vrijwel onbeperkt, dus als in de toekomst hogere snelheden nodig zijn, kan dat. En glasvezel is niet storingsgevoelig.